مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی   

  • کلیه مدارک سفارت آفریقای جنوبی نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه
  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.
  • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برایهر نفر الزامی می باشد .
  • ۶ قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)
  • اصل شناسنامه
  • ارائه ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی در دو نسخه برای افراد زیر ۱۸ سال اجباری می‌باشد (یک نسخه به همراه تائیدیه دادگستری و وزارت امورخارجه جهت ارائه به سفارت آفریقای جنوبی و نسخه بدون تاییدیه می‌بایست در فرودگاه همراه مسافر باشد)
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی بانکی حداکثر ۵ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.
  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی با ذکر تاریخ و هدف سفر به همراه اطلاعات کامل آدرس و تلفن محل کارو سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی با ذکر تاریخ و هدف سفر به همراه اطلاعات کامل آدرس و تلفن محل کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامهکتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.
  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری و کپی از صفحه اول گذرنامه والدین الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
  • ارائه ترجمه رضایت نامه محضری به انگلیسی به همراه تائید دادگستری و وزارت امورخارجه در دو نسخه اجباری می‌باشد یک نسخه جهت ارائه به سفارت آفریقای جنوبی و دیگری می بایست در فرودگاه همراه مسافر باشد.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی است.
  • لازم به ذکر است با توجه به مدارک سفارت آفریقای جنوبی ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک سفارت آفریقای جنوبی دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا آفریقای جنوبی الزامی می باشد.

آژانس ریاح پرواز  کلیه امور و خدمات جهت اخذ ویزای آفریقای جنوبی را به صورت تخصصی انجام می دهد .

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)