مدارک مورد نیاز سفارت استرالیا

  • کلیه مدارک سفارت استرالیا نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند. (بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه)
  • اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه‌­های قبلی
  • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است .
  • ۲ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد)
  • اصل و ترجمه شناسنامه و ارائه کپی کارت نظام وظیفه (در صورت انجام خدمت سربازی و یا معافیت از آن)
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت استرالیا و سایز پرینت بانکی A4 باشد)
  • حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال باشد.
  • اصل و ترجمه سند مالکیت
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی :

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوق و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی
  • بازنشسته‌­ها: حکم بازنشستگی / آخرین فیش حقوق
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
  • معلمان، اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی به همراه فیش حقوق
  • دانش آموزان، دانشجویان : اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامیمی باشد و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
  • مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار
  • تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به استرالیا به صورت دقیق و کامل
  • حضور مسافرین در سفارت استرالیا الزامی نیست .
  • برای افراد بالای ۷۵ سال معرفی نامه ای از سفارت استرالیا برای معاینات پزشکی توسط پزشک سفارت استرالیا ارائه خواهد شد.
  • اصل مدارک سفارت استرالیا تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت­‌نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک سفارت استرالیا در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقباً اعلام خواهد شد .
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک سفارک استرالیا ارائه شده و نظر سفارت استرالیا ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست شود که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا استرالیا الزامی است ..

آژانس ریاح پرواز  کلیه امور و خدمات جهت اخذ ویزای استرالیا را به صورت تخصصی انجام می دهد .

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)