لیست مدارک مورد نیاز سفارت انگلیس   

  • کلیه مدارک سفارت انگلیس نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تایید دادگستری و امور خارجه.
  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
  • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفرالزامی می باشد .
  • داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ۶ قطعه عکس ۴/۵×۳/۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)
  • اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.
  • اصل و ترجمه سند ازدواج.
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب سه ماهه و گواهی تمکن با مانده یکسان الزامی می باشد و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۷ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد)
  • حساب‌های جاری: کارکردسه ماه اخیربه زبان انگلیسی و تمکن.
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیزالزامی می باشد)
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ریال باشد.
  • علاوه بر حساب شخصی در صورت خویش‌فرما بودن ارائه گواهی تمکن و گردش ۶ ماهه شرکت یا مرکز مربوطه به انگلیسی با مانده یکسان الزامی می باشد .
  • قابل ذکر است در گردش حساب‌ها مبلغ حقوق، دریافتی اجاره خانه و سودسپرده باید مشخص باشد.
  • در مورد گردش حساب‌ شرکت‌ها نیز کلیه نقل و انتقالات وجوه در مورد خرید و فروش‌های شرکت باید مشخص باشد.
  • اصل و ترجمه سند مالکیت و در صورت اجاره دادن اصل و ترجمه اجاره‌نامه
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و فیش حقوقی سه ماه آخر از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • در صورتی که صاحب داروخانه، کلینیک و مراکز درمانی، آزمایشگاه و … هستند، لیست بیمه برای شش ماه آخر کارمندان.
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا بی حقوق، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و فیش حقوقی سه ماه آخر به همراه کارت پرسنلی
  • بازنشسته‌­ها: ارائه آخرین حکم بازنشستگی، ارائه فیش حقوقی سه ماه آخر و کارت بازنشستگی
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا بی حقوق از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق سه ماه آخر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات و لیست بیمه کارمندان شرکت برای ۶ ماه اخیر و برگ مالیاتی ۳ سال آخر
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع مرخصی به همراه فیش حقوقی سه ماهه آخر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی
  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.
  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه­‌دار.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به انگلیس به صورت دقیق و کامل.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت انگلیس الزامی است.
  • لازم به ذکر است با توجه به مدارک سفارت انگلیس ارائه شده و نظر سفارت انگلیس ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا انگلیس الزامی می باشد.

آژانس ریاح پرواز  کلیه امور و خدمات جهت اخذ ویزای انگلیس را به صورت تخصصی انجام می دهد .

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)