مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

  • کلیه مدارک سفارت ایتالیا نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند. (بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه)
  • اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه‌­های قبلی
  • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است .
  • ۳ قطعه عکس ۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد)
  • اصل و ترجمه شناسنامه
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)
  • حساب‌های جاری : کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضا بانک
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال باشد.
  • اصل و ترجمه سند مالکیت
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی:
  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی (در صورت ارائه حکم سال قبل ارائه گواهی اشتغال به کار با ذکر عدم صدور حکم جدید از سازمان مربوطه الزامی است )، آخرین فیش حقوق و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل ۶ماهه)
  • بازنشسته­‌ها‌: حکم بازنشستگی، آخرین فیش حقوق
  • مشاغل غیردولتی‌: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل ۶ماهه)
  • در صورت خویش فرما بودن‌: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
  • در صورتی که آگهی تغییرات مربوط به بیش از سه سال اخیر باشد، ارائه آگهی تغییرات جدید و یا نامه از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت الزامی است.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل ۶ماهه)
  • دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است .
  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامی می باشد . رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه رسمی نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار
  • ارائه اصل سند طلاق برای مسافرین مطلقه الزامی است .
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت دقیق و کامل
  • حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر ۱۱سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاریCKGS الزامی است .
  • اصل مدارک سفارت ایتالیا تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت­‌نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک سفارت ایتالیا در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقباً اعلام می­‌گردد.
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک سفارت ایتالیا ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک سفارت ایتالیا دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی است .

آژانس ریاح پرواز  کلیه امور و خدمات جهت اخذ ویزای ایتالیا را به صورت تخصصی انجام می دهد .

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)