مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

  • کلیه مدارک سفارت سوئیس نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند. (بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه)
  • اصل گذرنامه با امضا، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
  • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
  • ۳ قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد)
  • اصل و ترجمه شناسنامه
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت سوئیس باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد).
  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک
  • ارائه همزمان گواهی تمکن و کارکرد حساب سه ماهه الزامی است .
  • باید حداقل موجودی حساب و گواهی تمکن برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.
  • اصل و ترجمه سند مالکیت
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان : پروانه مطب یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین فیش حقوق
  • بازنشسته‌­ها: حکم بازنشستگی / آخرین فیش حقوق
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین فیش حقوق
  • دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامی می باشد و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت دقیق و کامل
  • حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر ۱۲ سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی است ولی برای افرادی که در ۲ سال گذشته ویزای شنگن (به جز یونان و ایتالیا) دریافت نموده‌اند، این امکان وجود دارد که بدون حضور در سفارت درخواست ویزا نمایند با این توضیح که اگر ضرورت توسط سفارت اعلام گردد متقاضی لازم است در زمان مقرر جهت انگشت نگاری به مرکز انگشت نگاری VFS مراجعه نماید؛ لذا امضا فرم سفارت، فرم وکالتنامه و فرم چک لیست برای آن دسته از متقاضیان ضروریبوده و برای درخواست متقاضیان زیر ۱۸ سال، امضا پدر و مادر همزمان اجباری است .
  • افرادی که در ۳ سال گذشته سابقه رد ویزا از حوزه شنگن را داشته اند، ارائه نامه رد ویزا از سفارت مربوطه الزامی می باشد .
  • اصل مدارک سفارت سوئیس تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک سفارت سوئیس در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقباً اعلام می‌­گردد.
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک سفارت سوئیس ارائه شده و نظر سفارت سوئیس ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا سوئیس الزامی است .

آژانس ریاح پرواز  کلیه امور و خدمات جهت اخذ ویزای سوئیس را به صورت تخصصی انجام می دهد .

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)