پرچم ویتنام
سفارت ویتنام

مدارک سفارت ویتنام 

  • مدارک سفارت ویتنام اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی الزامی است .
  • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم لازم است .
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد .
  • ۳ قطعه عکس ۴*۶ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر ( عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد ) ضروری است .
  • اصل شناسنامه و کارت ملی یا تصویر واضح آنها برای سفارت ضروری می باشد .
  • ارائه فقط یکی از موارد بانکی یا شغلی ذیل برای هر نفر کافی میباشد:

  • اصل گواهی تمکن حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی باشد .
  • باید حداقل موجودی گواهی تمکن حساب بانکی برای هر نفر حداقل ۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال باشد.
  • اصل و ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان حقوق دریافتی در سربرگ محل کار باشد .
  • برای دانش آموزان و دانشجویان : اصل و ترجمه انگلیسی نامه اشتغال به تحصیل احتیاج است .
  • اصل مدارک مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار که بدون همراهی همسر به مسافرت می روند نیاز است .
  • تکمیل فرم مشخصات فردی بصورت دقیق و کامل انجام شود .
  • حضور کلیه مسافرین در سفارت جهت ارائه مدارک الزامی است .
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا ویتنام الزامی است .

آژانس ریاح پرواز  کلیه امور و خدمات جهت اخذ ویزای ویتنام را به صورت تخصصی انجام می دهد .

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)