مدارک مورد نیاز سفارت کره جنوبی

  • کلیه مدارک سفارت کره جنوبی نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند. (بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه)
  • اصل گذرنامه با امضا، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
  • مدت اعتبار حداقل ۷ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد .
  • ۲ قطعه عکس ۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۳ ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد)
  • اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی
  • اصل گواهی تمکن حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۳ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد)
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۴۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی :

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از محل کار و کارت نظام پزشکی (پروانه دائم پزشکی اختیاری است)
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی
  • بازنشسته­‌ها: حکم بازنشستگی
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت با مهر و امضا، میزان حقوق دریافتی، سمت و تاریخ شروع به کار (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است)
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است)
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است .
  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامی می باشد و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت دقیق و کامل
  • حضور مسافرین در سفارت الزامی نیست ولی در صورت درخواست سفارت، حضور فرد در سفارت کره جنوبی به منظور مصاحبه الزامی است .
  • اصل مدارک سفارت کره جنوبی تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک کره جنوبی در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک کره جنوبی ارائه شده و نظر سفارت کره جنوبی ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا کره جنوبی الزامی است .

آژانس ریاح پرواز  کلیه امور و خدمات جهت اخذ ویزای کره جنوبی را به صورت تخصصی انجام می دهد .

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (2 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)