مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

  • کلیه مدارک سفارت اسپانیا نیاز به ترجمه رسمی به زبان اسپانیایی دارند (بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه).
  • اصل گذرنامه با امضا، به همراه گذرنامه­های قبلی
  • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد .
  • ۳ قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۳ ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
  • اصل و ترجمه شناسنامه
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی می باشد و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت اسپانیا و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)
  • حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن با مانده یکسان
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی می باشد).
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال باشد.
  • اصل و ترجمه سند مالکیت
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوق و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی
  • بازنشسته­‌ها: حکم بازنشستگی، آخرین فیش حقوق
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق
  • دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامیمی‌­باشد.
  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامیاست و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.
  • فرم سفارت متقاضیان زیر ۱۸ سال بایستی توسط پدر و مادر امضا شود.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت دقیق و کامل
  • حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر ۱۲ سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری BLS الزامی می‌­باشد.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقباً اعلام می‌­گردد.
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت اسپانیا ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

آژانس ریاح پرواز  کلیه امور و خدمات جهت اخذ ویزای اسپانیا را به صورت تخصصی انجام می دهد .

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (2 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)