آلمان

بدون تردید آلمان یکی از بهترین و ایده ال ترین کشورها اروپایی برای مسافرت کوتاه مدت و بلند مدت می باشد. جاذبه های توریستی این کشور باعث شده است که سالانه توریست های متنوعی را از سراسر دنیا جذب کند. تنوع جاذبه های گردشگری ومناطق زیبای طبیعی و مکان های ساخته ی دست بشرباعث شده است این کشور هفتمین کشور پربازدید جهان نام گیرد.این کشور زیبا که در قلب اروپا قرار دارد و هر ساله میلیون ها توریست را پذیرا میباشد.مردم این کشور با وجود اینکه به مردم بسیار جدی مشهور هستند ولی بعنوان مردمان یاری دهنده بین اروپاییان مشهور هستند. این کشور زیبا یکی
از پیشتازان عرصه ی علم و دانش،تکنولوژی ،صنعت و اقتصاد میباشد.نکته ی جالبی که در رابطه با این کشور وجود دارد هزینه های ارزان(بعنوان مثال غذا) این کشور میباشد و شما در این سفر میتوانید با هزینه ی اندک، مسافرتی به یاد ماندنی را تجربه کنید.
آلمان به آهنگسازان مشهور موسیقی کلاسیک مشهور است.. و به همین علت یکی از جاذبه های گردشگری کشور آلمان پخش موسیقی زنده در سطح شهرهای آن میباشد که بسیار جذاب و دیدنی میباشد.
انواع ویزای آلمان
ویزای توریستی آلمان
کشور آلمان بعلت برگزاری نمایشگاه ها ،سمینارها،کنفرانس ها و سمپزیوم های علمی و همچنین جاذبه های توریستی زیاد یکی از گزینه های جذاب مسافرتی برای ایرانیان محسوب میباشد. آلمان یکی از کشورهای حوزه ی شینگن می باشد و برای سفر به این کشور نیازمند اخذ ویزای شینگن میباشید.

پرچم آلمان

برای سفر به کشورهای حوزه ی شینگن نیازمند اخذ ویزا هستید.مهم ترین مرحله ی سفرتان اقدام برای اخذ ویزا می باشد.یکی از مراحل مهم در اخذ ویزای آلمان تکمیل مراحل و فرم ها بصورت دقیق و اصولی میباشد زیرا بیشتر مواقع دلیل ریجکت کردن در خواست ویزای شما ناقص بودن مدارکتان میباشد. آژانس ریاح پرواز با سابقه ی طولانی و تسلط کامل داشتن برای انجام اینکار شما را درمراحل وقت گرفتن در سفارت،پرکردن کلیه ی فرم ها و تکمیل مدارکها و همچنین همراهی فیزیکی شما در سفارت به شما کمک میکند تا در کمترین زمان ممکن و با بهترین قیمت به اخذ ویزای تضمینی خود برسید.

ویزای کار تضمینی در آلمان

المان یکی از کشورهای پیشرفته و صنعتی می باشد که با کمبود نیروی کار مواجه شده است همین موضوع باعث شده است که این کشور در صدد جذب متخصصان غیرنابعه آلمان در زمینه های مختلف براید.

اخیرا با افزایش مهاجرت های غیر قانونی، دولت آلمان برای عملی کردن خواسته های خود از صدور ویزای کاری استفاده میکند. برای اخذ این ویزا آلمان در زمینه های شغلی متفاوت نیازمند یکسری مدارک و اسناد معتبر هستین تا یک کارفرمای آلمانی ضمانت شما را تایید بنماید و شما بتوانید به آن کشور وارد شوید.

آژانس ریاح پرواز با داشتن وکیل های مهاجرتی و مراکز معتبر در کشور آلمان میتواند رویاهای شما را برای اخذ ویزای تضمینی کاری آلمان محقق سازد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در ارتباط باشید.

یک نمونه از شغل های مورد نیاز المان و مدارک مورد نیاز آن برایتان به نمایش گذاشته شده است:

از آنجایی که جمعیت افراد سالخورده در آلمان روبه افزایش میباشد این کشور نیازمند پرستارهای تمام وقت میباشد.
متقاضیان بین المللی که مشتاق کار پرستاری در آلمان هستند نیاز به مجوز دارند و مدارک تحصیلی آنها میبایست مورد تایید وزارت بهداشت آلمان باشد تا بتوانند در آلمان کار کنند. زمانی که متقاضیان بین المللی در آلمان در رشته ی پرستاری تحصیل کنند ،بعد از فارغ التحصیلی به راحتی میتوانند پیشنهاد کاری دریافت کنند.
شرایط لازم برای اقدام به ویزای پرستاری آلمان

  • مدرک تحصیلی مورد تایید آلمان
  • مدرک زبان B1یاB2
  • معادلسازی بین المللی مدرک تحصیلی
  • اخذ گواهی سلامت از دکتر آلمانی وتاییدیه ی سلامتت جسم و روح
  • داشتن حداقل ۲ سال سابقه کار
  • سن متقاضی برای کار پرستاری در المان(۲۵-۴۰)

موسسات آموزش عالی ودانشگاه های المان جزو بهترین دانشگاه های دنیا میباشند و از سطح علمی بسیا ر بالایی برخوردار هستندو همیشه در راستای تحقیق و تولید علم قدم های ارزنده ایی برداشته است.کشور آلمان به دلیل جذابیت های زیادی که دارد مورد توجه دانشجویان زیادی قرار گرفته است. در کشور آلمان استانداردهای زندگی بسیار بالاست و هزینه های زندگی بسیار مناسب است و همین موضوع سبب شده است که این کشور گزینه ی ایده الی برای ادامه ی تحصیل ایرانیان باشد.همچنین جز معدود کشورهایی است که به شما این امکان را میدهد در حین تحصیل بتوانید اشتغال داشته باشید و پس از تحصیل در دانشگاه های المان میتوانید از موقعیت های تحصیلی،پژوهشی و شغلی بسیار عالی برخوردار شوید.
کارشناسان و وکلای ما در زمینه ی اخذ ویزای تحصیلی در المان با در اختیار گذاشتن اطلاعات به روز موسسات اموزش عالی و شرایط پذیرش دانشگاه ها شما را در تمام مراحل از زمان وقت گرفتن برای سفارت آلمان تا پایان مسیر همراه شما میباشند.، تا شما به بهترین و مطمعن ترین روش به هدف خود برسید.
سعی کرده ایم در مطلب زیر بطور مختصر در مورد دانشگاه ممتازبن المان اطلاعاتی در اختیارتان قرار بدهیم.
دانشگاه بن آلمان
این دانشگاه در سواحل رودخانه راین واقع شده است. این دانشگاه در رشته های فیزیک علوم زیستی،ریاضیات،نجوم،اقتصادوفلسفه مشهور است.دانشکده های دانشگاه بن المان شامل دانشکده های پزشکی ،هنر،ریاضی،وعلوم طبیعی و کشاورزی ،الهیات کاتولیک،الهیات پروتستان،حقوق و اقتصاد می باشد.
در دانشگاه بن المان زبان آلمانی تدریس میشود.
شرایط زبان المان مورد نیاز برای اخذ پذیرش از تمام رشته های کارشناسی این دانشگاه حداقل زبان در سطح zertifakat برای اپلای دانشگاه مورد نیاز است. گواهی سطح B1با حداقل نمره ی ۴ یا مدرک آزمون DSHF2 در رشته های مقطع کارشناسی علوم طبیعی،علوم اجتماعی،اقتصاد و رشته های کارشناسی ارشد که به زبان انگلیسی تدریس میشود حداقل سطح زبان B2مورد نیاز است.
شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه بن المان
ترجمه تایید شده مدارک دوره متوسطه و پیش دانشگاهی
مدرک و گواهی قبولی پایانی از کالج و یا مدرک بین المللی IB DIPLOMAN و مدارک معادل را با آنها
نکته:دانشجویانی که مدرک معادل با مدرک Abiturرا ندارند در صورتی که در سه رشته ریاضیات ، اقتصاد، و جغرافیا در سطح ۳ و یادر ریاضیات در سطح ۱ باشند در این دانشگاه پذیرفته میشوند.
بقیه ی دانشجویان باید در آزمون ورودی دانشگاه (feststellungspufung)نمره حد نصاب لازم را کسب نمایند
برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر در رابطه با اخذ ویزای تحصیلی المان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

کشور المان یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا میباشد و بواسطه ی پیشرفت روز افزون تکنولوژی خود در زمینه ی ابزار و دستگاه های پزشکی  و همچنین سطح علمی و تجربه  ی موفق پزشکان گزینه ی بسیار مناسبی برای افراد بیمار میباشد. و سالانه افراد زیادی از کشورهای مختلف برای معالجه و درمان به این کشور مراجعه میکنند.

اخذ ویزای پزشکی آلمان به شما این اجازه را میدهد تا بتوانید برای درمان به این کشور راه پیدا کنید و تا زمانیکه توانایی مالی پرداخت هزینه ها را دارید در آن کشور بمانید.

ویزای پزشکی کشور آلمان به دو دسته تقسیم میشود.

اخذ ویزای کوتاه مدت پزشکی: این نوع ویزا برای درمان های کمتر از ۳ ماه صادر میگردد.

اخذ ویزای بلند مدت پزشکی:این نوع ویزا برای بیمارانی که درمان آنها بیشتر از ۳ ماه طول میکشد صادر میشود.

آژانس ریاح پرواز:

اخذ ویزای پزشکی برای بسیاری از بیماران ایرانی چالش و دغدغه ایی بسیار جدی محسوب میشود.

تمام بیماران برای سفرو درمان به کشور المان باید ویزای پزشکی دریافت نمایند تا بتوانند  در بیمارستان های آن کشور پذیرش شوند.بدین منظور برای اخذ ویزا،همچنین سرعت بخشیدن به کارتان و جلوگیری از پیش امدن مشکلات احتمالی شما باید با یک موسسه ی معتبر در ارتباط باشید تا برایتان کار اخذ ویزا و اعزام بیمار را انجام دهد.

آژانس ریاح پرواز با داشتن همکاری و ارتباط مستقیم با دفاتر مراقبت های پزشکی در المان در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ ویزای شما مینماید. شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر ودقیق تر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

ویزای پزشکی درمانی المان

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (4 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)