ویزای کانادا

ویزای کانادا :

 انواع مختلف ویزای توریستی :

در میان انواع ویزای اقامتی و مسافرتی که برای کشور کانادا وجود دارد، ویزای مولتیپل یا همان ویزای پنج ساله کانادا از بیشترین محبوبیت بین متقاضیان مهاجرت به این کشور برخودار است. 

هرچند که شما با وجود داشتن این ویزا امکان اقامت دائم در خاک این کشور را نخواهید داشت و در واقع نوعی ویزای موقت محسوب می‌شود، اما طبق قوانین مهاجرتی کانادا تا زمان پایان اعتبار پاسپورت شما معتبر خواهد بود. (به جز در مواردی معدود و خاص)

نکته‌ی مهم :

در مورد این نوع ویزا باید در نظر داشته باشید این است که، نام ویزای پنج ساله کانادا، در واقع بر گرفته از مدت اعتبار پنج ساله پاسپورت‌های ایرانی است. 

یعنی ایران با توجه به این قانون که اعتبار این ویزا تا پایان اعتبار پاسپورت است، این اسم را برایش انتخاب کرده‌است، اما نباید فراموش کنید که اگر فقط سه سال از اعتبار پاسپورت شما باقی مانده باشد، شما فقط به اندازه همان سه سال حق اقامت در کشور کانادا را خواهید داشت. 

 ویژگیهای ویزای مولتیپل  :

  • همان‌طور که قبلا گفتیم و باز تاکید می‌کنیم که این نوع ویزا فقط تا پایان زمان اعتبار پاسپورت شما، اعتبار دارد. بنابراین به مدت اعتبار پاسپورت خود دقت کنید.
  • شما می‌توانید با هر بار ورود به خاک کانادا، به مدت ۶ ماه در خاک آن کشور اقامت داشته باشید و بعد از تمام شدن ۶ ماه مدت اقامت، باید کشور کانادا را ترک کرده و مجددا برای ۶ ماه اقامت بعدی اقدام کنید. اما این امکان برای شما وجود دارد که فقط برای چند ساعت از خاک این کشور خارج شده و پس از ورود مجدد، ۶ ماه اقامت بعدی خود را دریافت و آغاز کنید. در صورتی که دلایل کافی و قانع کننده ای مانند بیماری و درمان
  • و… داشته باشید، می توانید مدت اقامت ۶ ماهه خود را تمدید کنید.
  • با اخذ این ویزا شما می‌توانید به هر تعداد دفعات که بخواهید از خاک این کشور خارج شده و مجددا وارد آن بشوید.

نکته : 

 باید به آن توجه کنید این است که فقط یک بار انگشت نگاری برای اخذ ویزای کانادا کافیست. یعنی اگر شما در طول ده سال گذشته برای اخذ این ویزا اقدام کرده باشید و مرحله انگشت نگاری را طی کرده باشید، حتی اگر در این مدت درخواست ویزای شما رد شده باشد هم، دیگر نیازی به انگشت نگاری مجدد نخواهید داشت.

انواع ویزای مولتیپل کانادا :

“در ابتدا باید متذکر شویم که از جمله مهم‌ترین مدارک لازم برای درخواست این نوع ویزا ، چه ویزای نرمال باشد، چه ویزای تصمینی، داشتن دعوت نامه ای معتبر و رسمی از کشور کانادا است.”

در راستای تفاوت این ویزاها باهم باید بگوییم که اگر هدفتان دریافت ویزای نرمال کانادا است، باید بدانید که از صفر تا صد جمع آوری و ارائه تمامی مدارک لازم بر عهده خود شخص متقاضی بوده و فقط می‌توانید مشاوره‌های لازم را از کارشناسان سفارت کانادا دریافت کنید. حتی دعوت نامه رسمی از کشور کانادا را نیز خود شما باید تهیه کرده و به سفارت تحویل دهید. 

اما برای دریافت ویزای تضمینی کانادا، شما از لحظه ثبت نام ویزا و تهیه و تنظیم مدارک لازم علی الخصوص دعوت نامه معتبر تا انگشت نگاری، پیکاپ پاسپورت، تهیه بلیت، زمان ورود به خاک کانادا و حتی پس از ورود به کانادا تنها نخواهید بود.

تیم مشاوران حرفه ای دفتر خدمات مسافرت و گردشگری ریاح پرواز آفتاب، در ابتدا شرایط هر شخص متقاضی را به دقت و کامل بررسی کرده و با توجه به موارد و شرایط فرد، بهترین، سریع‌ترین و مطمئن ترین راه اخذ ویزا را برای شما انتخاب می کنند. 

فراموش نکنید که هر شخص، دلایل، شرایط و امکانات خاص خودش را دارد و همه افراد نمی‌توانند از یک طریق واحد موفق به دریافت ویزای کانادا شوند. چه بسا هستند افرادی که بدون توجه به شرایط منحصر به فرد متقاضیان، روشی پیشنهاد کرده و موجب سردرگمی و به بن بست رسیدن آن‌ها شده‌اند. 

طبق قرارداد رسمی امضا شده بین شما و ریاح پرواز آفتاب، فقط در صورت رد شدن ویزای تضمینی به هر دلیلی، درصد بیشتر وجه واریزی به شما بازگشت داده خواهد شد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (4 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)